Verademing

5,0 rating
10 januari 2022

Verademing om in deze tijd met een aannemer te kunnen werken die zijn afspraken nakomt, goed is in plannen en telefonisch altijd bereikbaar is. Denkt mee in het project en zorgt voor een goede kwaliteit.

Marc

Kennis en Kunde met Resultaat

5,0 rating
26 november 2020

Richard en zijn mannen,
Wisten onze wensen zonder tekening, bestek te vertalen precies in datgene wat we wilden.
Een goede planning waarin contractor, leveranciers, etc goed afgestemd zijn, zorgt voor optimale doorloop van de werkzaamheden.
Op tijd klaar, netjes opgeruimd, precies zoals we wilden en bovendien positieve reacties op de renovatie van vrienden en vreemden

Petra & Hans

Hij doet wat hij zegt

5,0 rating
27 april 2020

Ons nieuwe huis is geworden zo we hoopten dat het zou worden. Met Richard is het prettig samenwerken. Hij denkt mee en kan heel goed plannen. Wat hij zegt, gebeurd ook en op tijd. Dat is een sterk punt.

Ludo en Corry Brosens, Nispen

Jongenelen Bouw is van harte aan te bevelen.

5,0 rating
10 januari 2020

Jongenelen Bouw (Richard) heeft onze nieuwbouwwoning op ‘t Zand in Roosendaal gebouwd, op basis van het ontwerp van de architect. Aangezien wij zelf geen enkele ervaring hadden met het ontwerpen en bouwen van een eigen huis was dit best een spannend proces, zeker in een markt met alsmaar stijgende prijzen.
Met Richard hadden we direct een klik vanaf het eerste oriëntatiegesprek. Wij zijn zeer tevreden over hoe Richard en het team van professionele vakmensen met wie hij samenwerkt ons hebben begeleid in het hele bouwtraject van begin tot eind en met het uiteindelijke resultaat: een prachtige nieuwe woning, binnen ons budget en conform de afgegeven planning.
Richard neemt vanaf het begin de regie in handen maar laat door de manier van samenwerken nog wel alle ruimte open om later nog keuzes te kunnen maken in de afwerking. De planning is helder en er wordt duidelijk gecommuniceerd en ook voor tussentijdse vragen kun je op elk moment van de dag bij hem terecht. Handig is ook dat hij een groot netwerk heeft van andere vaklui voor elke willekeurige klus.
Wij kunnen Jongenelen Bouw van harte aanbevelen!

Niels & Vera

Richard is een aanrader

5,0 rating
7 januari 2020

Richard regelt het gewoon. Daarmee is alles gezegd. De aanbouw en garage/berging die hij bij ons heeft gerealiseerd is geheel volgens planning gerealiseerd en keurig verzorgd. Zelfs wat onverwachte zaken, zijn allemaal binnen de originele planning opgelost. Top. Richard is echt een aanrader als U iets te bouwen of verbouwen hebt.

Mart van der S.

Wilt u ons beoordelen?